2014. május 2., péntek

Lesz-e vagy sem, második évad?!


 Sziasztok! Rengeteget gondolkoztam ezen a kérdésen az elmúlt napokban. Minden nap más döntésre jutottam. Lehet, hogy most össze vissza fogok írni, de nem tudom magam rendesen kifejezni ebben a helyzetben, de azért megpróbálom! Egy részem nem szeretne második évadot, mivel félek tőle. Félek, hogy nem fog nektek tetszeni, hogy már nem olvasnátok szívesen, a vége miatt. A másik részem viszont belevágna, mivel imádom írni a blogot és tudom, hogy vannak akik nagyon szívesen olvasnák a második évadot is. Régebben feltettem egy kérdést, hogy ti szeretnétek-e második évadot, ahol 133-an szavaztatok a mindenképpen-re. Nagyon megörültem neki, hiszen ez azt jelenti, hogy szívesen olvasnátok, most viszont nem nagyon tudom, hogy az a 133 személy még mindig így érzi-e. Remélem igen, mert meghoztam a döntést. Tudom, hogy utáltok vagy inkább csak mérgesek vagytok rám a vége miatt, de nem kell mivel lesz második évad! Igen lesz! 
  Szeretném úgy nagyjából összefoglalni, hogy mi is volt az első évadban. Lehet, hogy kihagyok részeket, de ti úgyis tudjátok mivel olvastátok! 
  A történet a 17 éves Madison Clarck-ról szól, akinek az Október 13.-a nem volt valami szerencsés nap. Egy évvel ezelőtt vesztette el a testvérét, egy balesetben, ami miatta volt, hiszen megkérte rá, hogy menjen érte... magát okolja miatta... Pár hónapon belül viszont rátalál a szerelem, akiről azt hiszi, hogy az igazi, egy ideig az is. Retteg a következő október 13.-ától és van is miért, hiszen ezen a napon a szüleit is elveszíti. Lehet, hogy haragudott rájuk, mert őt okolták Maya haláláért, de ki ne törne össze ezek után? Mad egy árvaháznak nem nevezhető intézetbe kerül, ahol barátokra és talán egy újabb szerelemre is szert tesz, Andy mellett. Nem tehet róla, hogy így érez iránta. Képtelen visszafolytani az érzéseit, hiszen a szerelemnek és az érzéseknek nem lehet parancsolni... Titokban találkozgatnak Harry-vel, majd egy idővel valaki még belekerül az életükbe, aki tönkre szeretné ezt nekik tenni, aki nem más, mint Bella! Sikerül is neki, minden amit szeretett volna, hiszen nincsenek együtt Mad-el... de nem bírják sokáig egymás nélkül és újra összejönnek, amit már Andy-nek is szeretnének elmondani, de egy karácsonyi napon, Bella megelőzi őket. Mad összetörik, hiszen Andy-nek nem így kellett volna megtudnia. Magát okolja, mivel újra inni kezdett a barátja. Nagy nehezen sikerül vele beszélni-e és rávenni, hogy hagyja abba. Végre boldog és azt hiszi, hogy tökéletes az élete Harry mellett, de hamar rá kell jönnie, hogy nem így van. A fiú születésnapján kapja élete legrosszabb hírét, miszerint Andy rákos, magát hibáztassa, pedig nem az ő hibája. Andy nem miatta kezdett el újra inni és drogozni, hanem azért mert megtudta, hogy rákos, amit senkinek sem mondott el... Mad ellöki magától Harry-t, aki egy levélben írja majd le neki az érzéseit, amitől újra összetörik, hiszen élete szerelme elhagyta őt, ám arra nem számít, hogy nem örökre... 
  A második évadban is lesznek fordulatok, amikre senki sem számít majd. Most viszont nem szeretnék róluk beszélni, nem szeretnék semmit sem elárulni nektek, csak annyit, hogy Mad és Harry szerelme itt nem állt meg, folytatódni fog! Remélem várjátok majd a beindulását és szívesen fogjátok olvasni!
  Ennyit akartam mondani! Azt, hogy mikor indul be még nem tudom, kell egy kis szünet, amiben összeszedhetek a gondolataimat, de nem lesz hosszú azt megígérhetem, még májusban el fogom kezdeni a második évadot!
  Legyetek türelmesek velem és maradjatok mellettem! Ennyit akartam nektek mondani, hogy LESZ MÁSODIK ÉVAD!
  Nemsokára újból jelentkezem, addig is mindenkinek szép napot szeretnék kívánni! Szeretlek titeket!

U.I. Új design-t kapott a blog, de gondolom észrevettétek xD és a szereplők is frissültek :)

9 megjegyzés:

  1. Ugy orulok,hogy igy dontottel es soha nem partolunk el tolled :) mivel elkepeszto iro vagy :*

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm:* Sokat jelent, hogy ezt mondod! :)

      Törlés
  2. Nagyon örülök, hogy lesz második évad, mert ezt a blogot annyira szeretem, hogy elképzelni sem tudod! Teljesen eredeti az ötlet, ezeltt, még sosem találtam egy ilyen témájú blogot, ami azt jelenti, hogy nagyon nagyon jó a fantáziád, meg a fogalmazó képességed is. Azért is örülök, hogy lesz második évad, mert bármilyen nehéz ezt kimondanom nem tetszett a vége! Félre ne érts, nem azért mert nem jó valami, csak egyszerűen az az oka ennek, hogy én egy vidám személyiség vagyok (ha mondhatjuk így) szóval ez a depi end nem esett jól, és remélem, hogy a második évednak happy endje lesz! Nagyin gratulálok az egész blogért, nagyon ügyes vagy!!! :)))) ♡♥♡♥♡

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én is nagyon örülök, hogy lesz második évad és annak is, hogy ennyire szereted ezt a blogomat. Igazából én sem nagyon találtam hasonlót, de biztosan van... Igen gondoltam, hogy ti Happy End-et akartok, de azt még meglátjuk, hogy mi is lesz a második évad vége. Köszönöm, hogy velem vagy és bíztatsz! :)

      Törlés
  3. Wáááááááááá....lesz második évad *-* annyira örülök :D

    VálaszTörlés