2013. november 30., szombat

Prológus - A múlt változtatott meg!

Sziasztok!
Hát hol is kezdjem? Gondolom arra már rájöttetek, hogy új
blog prológusa került fel, akik tagjai a Facebook csoportomnak
azok tudják, hogy miről beszélek. Tudom, hogy még 21 nap van a 
megbeszélt időig, de ma nagyon jó kedvem van és már kész is vagyok
vele így úgy gondoltam, hogy szerzek nektek egy meglepetést mára!
A történetről nem sokat árulok el benne és nem is igazán hasonlít
egy prológushoz, de sebaj. Remélem tetszeni fog, nekem az alapötlet nagyon
tetszik... ha kérdésetek van azt nyugodtan tegyétek fel a Chaten vagy komiban
vagy akár a csoportban is, nagyon szívesen válaszolok rájuk. Most
nagyon szeretném, ha kérdeznétek és érdeklődnétek a blogról. 
Köszönöm a 6 rendszeres olvasót, ezzel nagyon boldoggá tesztek, hiszen 
még nem indult meg a blog és már 6 olvasóm van. Köszönöm nektek!
Izgatottan várom a véleményeiteket és a kérdéseiteket!
Ennyi lett volna a mondanivalóm!
Jó olvasást!
                        Ölellek Titeket!




Ezt is olvassátok el, amit feljebb írtam!
------------------------------------------------------------------------------

  Egy éve még minden tökéletes volt. Jól kijöttem a szüleimmel, de ez mára megváltozott. Egy bizonyos napon minden megváltozott, minden a feje tetejére állt. Pár napon belül beköszönt az a szörnyű nap, az a nap, amit soha az életbe nem fogok elfelejteni. Soha! Bele se merek gondolni, hogy ismét történhet valami, nem akarok arra gondolni, hogy ismét miattam veszélybe sodorjam mások életét. Sosem leszünk már olyanok mint régen, de még mindig nem értem meg, hogy anya és apa miért változott meg ennyire. Amikor a legnagyobb szükségem lett volna rájuk, ők a munkába menekültek, alig láttam őket pár percre... Tudom, hogy nekik is nehéz, nekem is az volt és még mindig az, de arra nem gondoltak, hogy talán most nagy szükségem van rájuk? Ki más tudna rajtam segíteni, ha nem ők? Senki. Pár hónapra rá mikor hazaértek, csak veszekedni voltak képesek velem. Bármit tettem nem volt nekik jó, mindenben hozzá hasonlítottak.  A folyamatos veszekedéseikkel csak azt érték el, hogy ellenük szegüljek, amit sosem szerettem volna, de most mégis ezt váltották ki belőlem.
  A suliban senki se értette, hogy mi történt velem, hiszen az egyik napról  a másikra teljesen megváltoztam. A félénk és visszahúzódott lány eltűnt belőlem, a helyét pedig egy vadóc vette át. Aki magasról tesz mindenre, csak boldog szeretne lenni és felejteni. Nagyobb hangsúlyt fektettem a ruháimra és a sminkemre is. Emlékszem, hogy első nap senki sem ismert fel, nem tudják, hogy ki vagyok, de amikor elmondtam nekik, hogy én vagyok az álluk szinte a földet súrolta, amin én jót nevettem. Nem voltak barátaim, pontosabban addig a napig. Hiszen itt minden megváltozott. Barátaim lettek, bulizni jártam, ahol megismerkedtem Andyvel. A szüleim persze nem díjazták az új stílusom, barátaim, de ami a legjobban zavarta őket az a pasim volt meg persze az esti szökések... A veszekedéseket már megszoktam, mindennaposokká váltak, ez lett a mi 'beszélgetésünk' egymás között.
  Andyvel egy vad buliban ismerkedtem meg. Mind a ketten a kelleténél többet ittunk, így nem nagyon emlékszünk arra az estére, de néhány emlékem azért megmaradt. Tudom, hogy egész éjjel táncoltunk és eléggé intim helyzetbe is kerültünk, de egy vagy két vadabb csóknál semmi sem történt, azt hiszem. A buli utáni délután egy ismeretlen szám keresett, először nem akartam felvenni, de muszáj volt mivel nem adta fel. Akkor jöttem rá, hogy ki is az a fiú, akivel beszélek. Randira hívott, én pedig boldogan fogattam el... Be kell, hogy valljam, eleinte csak azért randiztam vele, mert ez idegesítette a szüleimet a tudat, hogy nem egy jófiú a barátom, bár nem is annyira rossz, csak a tetoválásai teszik egy kicsit mássá, meg persze az is, hogy imád bulizni. De ez a kapcsolat szép lassan szerelemmé fejlődött és el sem tudom már képzelni nélküle az életem. Elérte, hogy beleszeressek, hiszen még senki sem törődött velem ennyit rajta kívül, de ő már nincs... Lassan fél éve leszünk együtt, azt mondta nekem, hogy nagy meglepetést várhatok. Próbáltam találgatni, de egyszerűen bármit is mondtam ő csak azt vágta rá, hogy 'nem'. Persze, hogy nem mondja el, de szinte biztos vagyok, hogy a sejtéseim között ott volt a helyes válasz is, de nem számít ugyanis már csak 3 nap van hátra és megtudom, hogy mi az.
  Éjjel egy óra van, de én még mindig a gépem előtt gubbasztok. Nem érdekel, hogy holnap suli, az sem ha ezért megint leordítják a fejem... A twittert nézegetem, majd észreveszem, hogy meg lettem jelölve az egyik tweetben. A kíváncsiságom nem hagy nyugodni, így rákattintok. @madison @andy  Drága gerlepárjaim! Hatalmas bulit szerveznek a jövőhéten, mindenki ott lesz, amit persze mi sem fogunk kihagyni! Semmi kifogás, de gondolom nem is lesz, szóval ha péntek akkor buli van! :D Hát igen ő az én legjobb barátnőm Sara, mindig kitalál valamit, de igaza van, ki ne szeretne bulizni menni péntek este? Tudok néhány személyt, de én nem tartozok közéjük. @sara @andy Ne hívj már így minket folyton! Szóval pénteken buli, hát hajrá piáljunk be jól! Nem gondoltam, hogy még választ is kapok, azt hittem, hogy Sara írt, de tévedtem.
A: Jó estét angyalom! Miért nem alszol még?
M: Nem tudok, mivel nem vagy mellettem.
A: Csak egy szavadba kerül és már indulok is. Tudod, hogy imádok veled aludni, meg persze még más dolgokat is csinálni...
M: Andy! Ne csináld már, tudod, hogy nem lehet, ha a szüleim itt találnak hatalmas balhé lesz ismét, mint a múltkor és nem szeretném, hogy bántsanak.
A: Féltesz? Ez tetszik, de mostmár menj aludni, alig várom, hogy holnap lássalak. Ja meg a pénteki buli, ahonnan tuti, hogy nem engedlek haza!
M: Jó-jó megyek! Ki mondta, hogy haza akarok menni?
A: Nem is fogsz! Jó éjt, szerelmem! <3
M: Jó éjt, Andy! <3
  Mosolyogva csuktam le gépem tetejét. Gyorsan átöltöztem, a hajamat copfba kötöttem és bedőltem az ágyamba...

7 megjegyzés:

  1. Hi! Szerintem nem mondok azzal újat, hogy nagyon jól fogalmaztál meg mindent! Igaz egy kis sablon sztori van benne, de melyik blogban nincs az elején? Várom a következményeket, biztos vagyok benne, hogy ez a blogod is nagy sikert fog aratni!:) És végre, egy névrokon! Eddig mindenki h-val írta ezt a nevet, végre van egy kivétel is.:D Siess az első fejezettel! Xxx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kedves Sara!
      Örülök, hogy tetszik! Te vagy a megmentőm, mert már kezdtem parázni, hogy nem jó mivel semmi sem történt... de te megmentettél! Meglátod, hogy nem lesz sablonstori, még jó pár részig, nem lesznek benne a fiúk és egy teljesen más féle módon fognak találkozni, mint az eddigi blogokban! Hát nemsokára az is lesz!
      Puszi Evelyne!<3

      Törlés
  2. Megint egy nagyon jó blogba kezdtél és már nagyon várom, hogy mit fogsz ebből kihozni. A prológust nagyon jól megírtad, mint várható volt. :)) Várom az 1. részt.
    Puszi Kitti!! xx

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Örülök, hogy tetszik. Sok mindent szeretnék kihozni belőle remélem sikerülni is fog. Én is alig várom, hogy olvassátok!
      Puszi Evelyne!<3

      Törlés
  3. Egy újabb tökéletes blog! Hogy vagy ennyire tökéletes, hogy ennyi tökéletes blogot irsz? Mind különbözőek és tökéletesek! Olyan dnacrintrehbgvgrkav *-* Imádom! Érted? Alig várom már a részeket. Siess nagyon! <3

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Most feldobtad egy kicsit a kedvem, és lehet, hogy még a mai napon olvashatod :) Sőt szerintem biztos :)

      Törlés
  4. Szia bocsi h későn írok meg minden de csak most vettem észre ezt a történetet szerintem már most nagyon jó és égek a vágytól h tovább lapzzak úgyhogy nem húzom az időt puszi ölelés sziaaa!!!

    VálaszTörlés