2014. december 5., péntek

Búcsú

Sziasztok!
   El sem tudom hinni, hogy már a búcsút fogom írni, de még nem akarok erre gondolni, míg le nem írtam az utolsó szavakat. Mint említettem már itt nem csak a fecsegésemet olvashatjátok, hanem kimaradt jelenetekről is szó lesz, remélem kíváncsian vagytok rá. Most pedig kezdjük az elején. 


  Azt sem tudom, hol kezdjem. Annyi mindent szeretnék nektek mondani, de valószínűleg a fele sem lesz meg, viszont megpróbálok semmit sem kihagyni, ami számomra fontos, hogy ti tudjátok. 
  Először is: nélkületek ez nem ment volna. Ha ti nem vagytok akkor biztosan rég feladtam volna. Lehet, hogy számotokra nem jelentett sokat az az egy-két komment, nekem viszont önbizalmat adott. Mivel tudtam, hogy van értelme folytatnom, hiszen várjátok a folytatást. A legtöbb olvasó fel sem tudja fogni, hogy mennyit jelent az íróknak egy-két kedves szó, akik viszont írnak azok pontosan tudják, hogy mit jelent nekünk. Nem számít milyen hosszú, csak az, hogy gondoltatok rám, hogy megpróbáltátok kifejezni a véleményeiteket. Nekem ez sokat jelentett, hiszen sokkal könnyebben álltam neki a következő rész megírásának, mint amikor egyetlen egy komment sem érkezett, viszont erre később még visszatérek majd, most nem erről szeretnék nektek írni. Tudnotok kell, hogy ti vagytok a legjobbak! Minden kedves szavatok számomra egy lökés volt és az is lesz a jövőben. Amikor felnéztem a blogger-re és láttam, hogy egyel több olvasóm van, mint előző nap volt, bearanyozta a napom, hogy az egyik napról a másikra érkező kommentek is. 
  Köszönöm azt, hogy vagytok nekem és támogattok. Nem engeditek, hogy kételkedjek magamban, pedig nem egyszer megtettem, de mindig találtam valami vékony szálacskát, amibe belekapaszkodhatok. Ezek legtöbbször a ti szavaitok voltak esetleg beszélgetéseink facebook-on. Nem győzöm elégszer elmondani, hogy csak nektek köszönhetek mindent. MINDENT KÖSZÖNÖK, DRÁGA OLVASÓIM!

Kisebb csalódás: Nem volt nagy ne ijedjetek meg. Senkit sem akarok megbántani, remélem nem veszitek majd annak. Én is rengeteg blogot olvasok, ahová nem igazán írok kommenteket, bár tudom, hogy mennyire fontosak az íróknak. Én is lusta vagyok, ahogy a legtöbb ember, ezt mindenkinek el kell fogadnia, én is megteszem. Lehet, hogy nem írtatok minden részhez véleményt. Voltak olyanok ahová sok érkezett, olyanok is ahová kevés vagy éppen semmi. Bevallom az utóbbi kicsit elszomorított, de mindig sikerült valaminek köszönhetően kiküszöböljem magamból, hogy nem tetszett amit írtam... Csak reménykedni tudok, hogy kicsit hasonlítotok rám és az utolsó részhez ti is írtok majd nekem egy hosszabb kommentet, akik nem írtak még soha, de természetesen azokét is várom, akik írtak.

Kimaradt jelenetek. Gondolatok:
  Mielőtt még ebbe belekezdenék szeretnék nektek elmondani valamit a történetről. Ne haragudjatok rám, de ezt muszáj elmondanom. Az elején nem tudtam hová tart a blog. Csak kisebb jelenetek voltak meg bennem. Nem találtam ki semmit sem, nem volt biztos tervem, csak elkezdtem írni, ami éppen a fejembe motoszkált. Ám, amint közbejött az árvaház már tervezni kezdtem és kicsit előre gondolkodtam. Bár még akkor sem tudtam, hogy lesz-e vagy sem második évad, ez csak az utolsó öt részben derült ki számomra. 
  Az tudtam, hogy az első évadban biztosan nem lesznek híresek, bár a másodikra már megváltozott a döntésem, ahogy ezt ti is láttátok. Arra sem gondoltam, hogy Andy-t úgy fogom beállítani, mint Harry féltestvére, de mégis megtettem. De most inkább beszéljünk a kimaradt jelenetekről.
  Emlékeztek arra a részre, amikor Andy meghalt és Harry is és Mad is kapott egy levelet? Gondolom igen. Akkor arra gondoltam, hogy ezt Andy szemszögéből írom meg, ahogy írja őket és mit gondol a kapcsolatukról, hiszen Harry levelét nem fejeztem be és azt 'inkább abban mondta el'. Aztán meggondoltam magam. A végén is sokat változtattam. Sok jelenetet kihagytam, mivel már nem akartam ennyire húzni a dolgokat. De most elmondom, hogy mi maradt ki.
  Amikor Harry megtudta, hogy Mad terhes, akkor nem borult ki annyira, mint én azt terveztem. Nagyobb veszekedést akartam, aminek végül az lett volna a vége, hogy Harry elrohan és mivel figyelmetlen volt a gondolatai miatt balesetet szenved... Természetesen nem sérült volna meg komolyan, de Mad magát hibáztatta volna. Aztán lett volna egy rész, ahol mindent megbeszélnek és kibékülnek. Aztán szerettem volna még a turnét is belevinni a terhességel, de inkább nem tettem, hiszen akkor még rengeteg rész lett volna, ami már túlzás is lenne. Louis esküvőjét is meg akartam írni, de arra sem került sor, ahogy a Harryékére sem. A legtöbb blogba az epilógus évekkel később történik, én úgy gondoltam nem követem a rendet. Maradok a jelenben és egy kellemes kikapcsolódásban, majd a végén a gondolatok, hogy mire számít majd a jövőben. Talán még azt is beleszúrtam volna, hogy kiderül Harry lefeküdt Bellával és az is, hogy Madtől pénzt kunyerált az anyjának a testvére, így gondolom jobban emlékeztek, mintha a nevét írnám, ami ebben a pillanatban nekem sem jut eszembe. De úgy éreztem elég volt benne a dráma, nem viszek többet. Így az lett a vége, amit ti is olvastattok.

Statisztika:

  Mérhetetlen boldogság tölt el, amikor erre a kisebb képre nézek.  Hogy miért? Egyszerű, rengeteg olyan dologról van szó, amit szívesen néztem minden nap. 307. El sem tudom hinni, hogy enni megjegyzésem van, viszont lassan el kell hinnem, hiszen a számok sosem hazudnak. 101 olvasó, akik rendszeresen követték a történetem, akik minden részt izgatottan vártak. KÖSZÖNÖM NEKTEK! Ezt bevallom nem terveztem így, de ezzel a bejegyzéssel együtt összesen 100 közzétett bejegyzésem van. Fogalmam sincs róla, hogy ezek a számok változni fognak a jövőben vagy sem, de reménykedek benne, hogy igen. Boldoggá tenne, ha az után is sokan olvasnák, hogy már befejeztem.

  Több, mint 140.000 megtekintése van az oldalnak, amire nagyon büszke vagyok. Legtöbben Magyarországról nézték, de voltak sokan Romániából és az Egyesült Államokból is. Köszönöm nekik minden egyes kattintást!






A jövőben:
  Minden az írás az életem része és nélküle nem érzem magam teljesnek, természetesen folytatni fogom. De most nem szeretnék rengeteg blogot vezetni egyszerre. Igaz van még jó pár, ami befejezésre vár és meg is fogják őket kapni lassan. Addig egyetlen egy új blogom lesz, amiről már meséltem nektek, ami nem más mint Runaway with me (Louis Tomlinson ff,), ami karácsonykor fog megnyílni. Remélem várjátok.
Runaway with me

Természetesen a régebbi blogjaim is megvannak és folytatódnak, amint már mondtam. Ezeket az oldalsávon találjátok meg a My Blogs modulba, olvassátok őket, ha van kedvetek!

Ez volt a kedvenc blogom. Ide szerettem a legjobban írni, de egyszer minden jónak vége szakad és ez normális. Most ott lesz a Louisos blogom, amit már most imádok és remélem ez veletek is így lesz majd!
Mindent Nagyon Szépen Köszönök! Ti vagytok a legjobbak! Szeretlek titeket! Hamarosan hallotok rólam! Sok puszi, Evelyne!

The End...



6 megjegyzés:

  1. Nagyon köszönöm, hogy olvashattam ezt a csodás blogot! :) Büszke vagyok rád, mert csodásan fejlődtél az írásban az utóbbi hónapokban! :) És azt meg különösen imádnám, ha a Just can't let her go-t folytatnád ;) További sok sikert, a tehetséged megvan hozzá! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tudom, hogy kicsit elkéstem a válasszal, de csak most néztem fel, mert érkezett egy emailem és láttam, hogy ebbe a blogba. Nagyon köszönöm a kedves szavaid, nekem is ezt volt a kedvenc blogom, de már van egy másik, amit teljes szívemből írok az az explosions! Ha van kedved nézz be oda is! Köszönöm még egyszer!

      Törlés
  2. uh en imadtam a blogod ... nagyon igaz egy par napja talaltam ra egy masik blogodra az are we frienda or we are more?-ra onnan pedig a love is a lie or not-ra es imadtam az osszeset.... ezt a blogot a summer 09-hoz tudnam hasonlitani ...nem azert mert loptad az otletet neem... azert mert ugy erzem ezt nem fogom elfelejteni. Mivel sok blogot olvasok ami altalaban befejezett es ugye olvasom olvasom es csak olvasom elfelejtem a tobbit amit eddig olvastam.... de van egy ketto blog amibol ha feleltetnenek siman elmomdanam a tortenetet es a tied is ilyen... en egy harry rajongo vagyok szoval valamiert mas fanfictionbe bele se kezdek... hiaba szeretem meg hazz mellet a tobbi negy idotat(nagy sajnalatomra mostmar csak harom) valahogy nem bitok azonosulni a lannyal h ugy ajnarozza ot es h neki o a leghelyesebb meg neki o kell...valamiert nem es bocsass meg de barmennyire is erdekel az otleted h mit hozol ossza a louisos ff-edbe nem fogom elolvasni nah de terjunk at a blogodra...en nagyon kivancsi lennek h te milyenre gondoltal h milyen nemű lesz Mad-ek babaja...meg persze ha latod ezt a kommentet kerlek arra is valaszolj h Emmaek babajat h kepzelted el...mindenesetre en meg keresek a blogjaid kozt harryseket es ugye befejezettet... nagyon rossznak tartottam a blogod meg amikor elkezdtem mert en nem igazan szeretem amikor a tobbi srac nincs benne de azert az jo h a masodik evadra benne lettek... es az is nagyon egyedi h az arvahazban talalkoztak... de en meg egy kicsit olvastam volna tovabb is ... hamar vege lett de koszonom neked h megirtad ezt ...

    Xoxo, Blanka

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. El sem tudod képzelni mekkora ötömöt szereztél! Nem gondoltam volna, hogy még érkezik ebbe a blogba komment, de úgy látszik tévedni emberi dolog. Nagyon örülök, hogy tetszettek a történeteim és annak is, hogy ez megmaradt benned. Sok bloggal én is így vagyok, ha felelnem kéne belőle mindent el tudnék mondani, ellenben a napi leckével, amit egész délután tanultam... Én is így voltam vele, hogy a többiekkel nem olvasatm, de elkezdtem és nem olyan rosszak. Harry nálam is kedvenc és az is marad, de nagyon közel áll hozzám Louis karaktere is. Befejezett blogjaim alig vannak, de van egy, ami szerintem tetszene neked, igaz nem befejezett, de ha van kedved akkor nézz be az explosionsbe! Ez a blog most nagyon közel áll hozzám és Harry szemszögéből íródik, az első évad csak az ő szemszöge lesz. Mad babáját mindig kisfiúnak képzeltem, egy kicsi Harryre xD Emmáékéról nem tudok semmit mondani, mert nem gondoltam bele, mivel nem tervezek ebbe folytatást... Az első évadban tudtam, hogy csak Lou és Hazz szerepel majd, de a másodikat mindeképpen úgy terveztem, hogy már egy banda lesznek és a többiek is megjelennek! Azért olyan hamar nem lett vége :) majdnem száz részből állt. :D Köszönöm még egyszer kedves szavaid, nagyon örülök nekik.

      Puszi Evelyne x.

      Törlés
  3. Úristeb nagyon tetszik a blogod az nagyon jó volt az egészbe , hogy nem azzonnal kifejtetted hanem inkább így titkolóztál az eseményekről .Az is még jobban tetszik, hogy nem egy átlagos story.És ez a blog nem is sablonos.Nagyon tehetséges író vagy és ajándékozz meg még minket sok ilyen remek történettel .Remélem egyszer én is tudok ilyen fantasztikusat írni .

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Annyira aranyos vagy! Nagyon örülök, hogy ennyire tetszett és megfogott a történetem. Igyekszem mindig olyat alkotni, ami nektek és nekem is megfelel. Bár az elején még bizonytalan voltam, de szép lassan minden rész haladtával magabiztosabb lett. Nem akarom elhinni, hogy már egy éve vége a blognak, de még mindig írtok hozzá! Nagyon köszönöm! Köszönöm, kedves szavaid. Remélem a többi történetem is tetszeni fog! Csak gyakorolnod kell és nem szabad feladni és akkor minden sikerülni fog, amit csak szeretnél!

      Evelyne xx.

      Törlés